• +381 11 2456 330
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Servisi

MapSoft pruža usluge razvoja, kao i održavanje i podršku nakon implementacije.
Pomoći ćemo vam da stvorite moderna, visoko funkcionalna i veoma pouzdana softverska rešenja za vaše poslovanje...

Razvoj Smart city aplikacija

MapSoft kombinuje inovativne tehnologije i rešenja koja imaju za cilj poboljšanje kvaliteta života ljudi u gradovima, urbanih servisa, povećanje transparentnosti i smanjenje troškova, čistu i održivu životnu sredinu.

Uz primenu MapSoft Smart city rešenja, gradske službe mogu da ponude bolji servis po nižoj ceni, kroz efikasniji rad gradskih službi, eliminaciju redundantnih poslova, smanjenje troškova i usmeravanje odgovornosti zaposlenih.

Kontaktirajte nas za više informacija

Razvoj web aplikacija

Pomoći ćemo vam da implementirate prilagođeno web rešenje koje je u potpunosti u skladu sa vašim poslovnim ciljevima i procesima. MapSoft može pretvoriti vaše ideje u stvarnost, koristeći moderan pristup u razvoju, u kombinaciji sa tehnologijama koje su proverene i praktične, omogućavajući vam da iskoristite mogućnosti koje nudi web. Znamo koliko je važno da današnje web lokacije budu optimizirane za mobilne uređaje. Ako želite da podignete nešto od svoje infrastrukture u oblak i ponovo ojačate svoje poslovanje fleksibilnim SaaS rešenjima, možete se osloniti na našu ekspertizu i know-how u razvoju.

Kontaktirajte nas za više informacija

Razvoj mobilnih aplikacija

Prigrlite mobilni svet uz našu pomoć. Imamo iskustva sa svim uobičajenim uređajima na tržištu danas i razvili smo mobilne aplikacije različite složenosti. Mi vam možemo pomoći u izgradnji korporativnih, B2B rešenja za privatnu upotrebu, kao i javnih, B2C aplikacija namenjenih trenutnim i budućim kupcima. Uz mobilni razvoj važno je što pre doći do radnih rezultata; naš iterativni, agilni pristup naglašava inkrementalni razvoj i brzo prototipiranje, pri čemu su prvo razvijene karakteristike kritične za poslovanje. Proces je transparentan i veoma smo zainteresovani za vaše povratne informacije; ovaj pristup osigurava kvalitet ranim otkrivanjem grešaka, stalnim usavršavanjem i dovodi do projekta koji je što manje rizičan, sa visokom ROI vrednošću.

Kontaktirajte nas za više informacija

Komparativne prednosti

  • Iskustvo vođa projekata
  • Tim eksperata iz geoinformatike i programiranja
  • Grafički dizajn i tim za CMS servis
  • R&D laboratorija (mentorski program za studente geoinformatike)
  • Izbor odgovarajućih alata za realizaciju zadatka
  • Podrška
  • Konsultantske usluge
© 2024 MapSoft d.o.o. All Rights Reserved.