• +381 11 2456 330
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

MapSoft - zastupnik Precisely softvera

Svi postojeći i potencijalni korisnici mogu nam se obratiti za kupovinu novih ili nadogradnju postojećih rešenja. Usluga godišnjeg održavanja softvera može se dobiti i putem MapSoft-a, koji donosi godišnju tehničku podršku Precisely stručnjaka, upotrebu ažurnih mapa i isporuku svih novih verzija softvera.

.

Precisely Mapinfo Pro - desktop GIS

Precisely MapInfo Pro je svetski poznata desktop GIS aplikacija, kompletno mapping rešenje za GIS analitičare namenjena upravljanju, analizi, vizuelizaciji i objavljivanju podataka zasnovanih na lokaciji. Takođe, ovaj softver omogućava super brzu obradu, vizuelizaciju i analizu velikih skupova podataka (kontinentalnih ili globalnih). Pomoću MapInfo Pro-a, korisnici mogu brzo identifikovati i donositi bolje odluke o ljudima, mestima i temama od interesa.

Više informacija...

Precisely Spectrum Spatial

Spectrum Spatial je Location Intelligence rešenje koje vam daje snagu, kontrolu i fleksibilnost koja vam je potrebna za prevazilaženje ključnih poslovnih izazova. Pretvorite podatke u vidljive korisnike i odeljenja. Integrišite Location Intelligence u bilo koji tok rada i prilagodite iskustva kako biste donijeli efikasnije odluke. Svojim standardima otvorenih podataka, interoperabilnošću i skalabilnošću, višenamenskom vizuelizacijom, Spectrum Spatial olakšava operacionalizaciju geoprostornih podataka za vaše jedinstvene potrebe. Pomoću Spectrum Spatial-a, korisnik može upotrebljavati podatke iz različitih baza podataka i formata datoteka.

Više informacija

Mapinfo Pro koristi

Potpuno desktop rešenje za pripremu podataka za web aplikacije i stvaranje mapa u poznatom okruženju koje kombinuje analizu podataka, vizuelni uvid i objavljivanje karata.
MapInfo Pro podržava veći tim stručnjaka za baze podataka i programera koji sarađuju u isporuci alata za samostalno odlučivanje u celoj organizaciji omogućavajući analitičarima da se usredsrede na posebne projekte i kreiraju predloške za korišćenje drugih.

MapInfo zajednica je profesionalna grupa analitičara koji mogu pružiti ideje, savete i trikove i pomoći u vođenju budućeg razvoja MapInfo Pro-a.

Spectrum Spatial koristi

Integrišite, pristupite, upravljajte i obogatite podatke koristeći fleksibilnost i  arhitekturu rešenja u skladu sa SOA-om za geoprocesiranje.
Poboljšajte komunikaciju u oblasti organizacione odgovornosti digitalnim rešenjima koja integrišu i proširuju domet back office sistema, promovišu informisanije i blagovremeno donošenje odluka i bolju međuorganizacionu koordinaciju.

Spectrum Spatial olakšava ugradnju geoprostornih pravila, logike i vizuelizacije u postojeće operativne sisteme i tokove rada.

© 2024 MapSoft d.o.o. All Rights Reserved.