• +381 11 2456 330
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

MapSoft i Mobile Solutions

 

Preduzeće za geomatiku MapSoft d.o.o. osnovano je u martu 2002. godine od strane četiri profesora i saradnika sa Univerziteta u Beogradu (Građevinski fakultet, Odsek za geodeziju i geoinformatiku). Danas,  ime MapSoft predstavlja sinonim za uspešnu realizaciju projekata iz oblasti razvoja softvera i prikupljanja prostornih podataka korišćenjem kombinovane tehnike aerofoto snimanja i LiDAR skeniranja. Implementirani sistem kontrole kvaliteta, primena najnovijih tehnologija, znanja i dobre prakse, vođe projekata sa iskustvom u upravljanju značajnim domaćim i internacionalnim projektima, kao i akademski pristup u rešavanju stvarnih problema osnova su u kreiranju i implementaciji rešenja za korisnike.

Višedecenijsko iskustvo u razvoju softvera iz oblasti geoinformatike i lokacijski baziranih servisa utkano je u ideju o osnivanju kompanije Mobile Solutions (osnovana 2008. godine), kompanije sa istom vlasničkom strukturom, kanal kojim se korisnicima nude usluge iz domena upravljanja voznim parkom i integracije sa poslovnim sistemima korisnika. Zahvaljujući ekspertima iz oblasti geoinformatike i lokacijski baziranih servisa, razvojnom timu MapSoft-a, kao i tehničkoj podršci Mobile Solutions, specifični i složeni zahtevi korisnika rešavaju se efikasno i na vreme. Usluge Mobile Solutions danas koristi preko 350 kompanija u regionu, a neke od njih su najznačajnije regionalne i evropske kompanije.

Iako formalno dve kompanije, zaposleni u MapSoftu i Mobile Solutions čine jedan tim, tim koji zajednički učestvuje u pripremi i realizaciji projekata. Najdragoceniji deo kompanija je tim stručnjaka koji pruža profesionalne usluge tokom projektovanja, razvoja, implementacije i isporuke konačnog rešenja. Tim koristi savremena hardverska i softverska rešenja neophodna za izvršavanje projekata od početka do konačnog proizvoda.

Zajedno sa saradnicima, MapSoft i Mobile Solutions imaju preko 40 zaposlenih, od čega je nekoliko doktora nauka, a većina su diplomirani i master inženjeri iz oblasti geodezije / geoinformatike i elektrotehnike.

Integrisani sistem upravljanja

Sistem menadžmenta koji uključuje sistem kvaliteta, bezbednosti informacija i zaštitu okoline.

Vođe projekata sa iskustvom

Vođe projekata sposobni da upravljaju velikim domaćim i međunarodnim projektima

Referentna lista

Ponosni smo što zadržavamo sve naše postojeće klijente i dovodimo nove. Naše reference su naša najbolja preporuka.

Primena savremenih tehnologija

Primena naprednih tehnologija prati naše usavršavanje i stalnu edukaciju zaposlenih

Akademski pristup

Pristup koji pruža mogućnost da kreiramo rešenje koje najbolje rešava zahteve naših kupaca

Prijateljsko okruženje

Pre svega, mi smo grupa ljudi koja održava prijateljstvo. Dobar odnos među zaposlenima je ključ našeg uspeha

Klijenti

© 2024 MapSoft d.o.o. All Rights Reserved.