• +381 11 2456 330
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Geospatial technology solutions

MapSoft & Mobile Solutions

One team.

Misija

... da koristeći moderne geoinformatičke metode i konsultantske usluge unapredimo poslovne procese naših korisnika, kao i profitabilnost u njihovom poslovanju.

Vizija

... da postavljajući visoke standarde na polju geoinformatike postanemo vodeća kompanija u regionu, koja predstavlja stabilnog partnera svojim klijentima, a u privredi uglednu kompaniju, prepoznatljivu po kvalitetu i pouzdanosti.

Jedan tim

Iako formalno dve kompanije, zaposleni MapSofta i Mobile Solutionsa čine jedan tim, koji zajednički nastupa u pripremi i realizaciji projekata.

Čime se bavimo

Aerofoto snimanje / LiDAR skeniranje

Aerofoto snimanje / LiDAR skeniranje

Aerofoto snimanje, LiDAR skeniranje i produkcija prostornih podataka bazirani su na primeni najmodernije opreme i softvera, razvoju sopstvenih softverskih komponenti i procesu rada.

Razvoj softvera

Razvoj softvera

MapSoft pruža razvojne usluge, kao i održavanje i podršku nakon implementacije. Pomoći ćemo vam da stvorite moderna, visoko funkcionalna i veoma pouzdana softverska rešenja za vaše poslovanje.

Geodetski premer

Geodetski premer

MapSoft je implementirao novi pristup u geodetskom premeru, zadržavajući se u okviru postojećih propisa i maksimizirajući prednosti savremenih tehnologija. Naš pristup integriše savremene geoinformatičke tehnologije kao što su GNSS, digitalna fotogrametrija i GIS.

Lokacijski bazirani servisi

Lokacijski bazirani servisi

Kompanija Mobile Solutions je kanal za pružanje usluga zasnovanih na lokaciji. Sa više od 350 kompanija u portfoliju, Mobile Solutions je jedna od najznačajnijih kompanija u ovoj oblasti.

Ostanite povezani sa MapSoftom

S vremena na vreme, voleli bismo da Vas obavestimo o novim uslugama, proizvodima i događajima u MapSoftu.
Popunite polja Prijave za bilten i postanite deo MapSoft zajednice. Dobrodošli. I hvala.
Prijava za bilten
Please fill the required field.
© 2024 MapSoft d.o.o. All Rights Reserved.