EnglishSrpski

Welcome...

On our web site you can find information on the services we provide in the collection of spatial data and their integration with geographic information systems... 

Poštovani,
ovim putem želimo da Vas obavestimo da je kompanija MapSoft svoje poslovanje prilagodila novonastalim uslovima, a sve u cilju zaštite zdravlja zaposlenih i klijenta tokom pandemije virusa COVID-19. U praksi, ovo znači da smo direktnu komunikaciju sveli na najmanji mogući nivo, manje bitna poslovna putovanja ukinuli i preporučili zaposlenima da se pridržavaju preporuka zdravstvenih organizacija. MapSoft će i dalje svojim klijentima isporučivati usluge i produkte kako na strani klijenata ne bi došlo do prekida u poslovnim procesima. jer poseduje potrebnu IT infrastrukturu koja omogućava zaposlenima rad od kuće, bez ugrožavanja nivoa kvaliteta servisa koji pružamo svojim klijentima, a koji se očekuje od MapSofta. 

Kako zaposleni MapSofta rade od kuće, molimo vas da imate razumevanja kada su u pitanju odgovori na fiksne telefone u kompaniji, kao i prijem i slanje pošte koji mogu biti usporeni u narednom periodu.

Svojim klijentima i svim zainteresovanima upućujemo molbu da sve aktivnosti svedemo na nivo komunikacije putem telefona, email-a, kao i servisa za pozive, slanje poruka i fajlova.

Za više informacija o administrativnim poslovima molimo vas da se obratite Tanji Jovanović na telefon 063/210-284 ili email tanja.jovanovic@mapsoft.rs , a za sva ostala pitanja Igoru Nedeljkoviću na telefon 063/338-336 ili email igor@mapsoft.rs.

Quality management system

Since 2012. company applies a quality management system (QMS). All business processes are carried out according to established procedures, guidelines and instructions..  

More...

Licences

Native RTL SupportThe company has a RGA license and most of the engineers license of the first order