EnglishSrpski

Najvredniji deo MapSoft-a je mlad i stručan tim koji pruža profesionalnu uslugu u fazi projektovanja, razvoja i izvođenja rešenja. Naše reference i klijenti su naša najbolja preporuka...

O kompaniji...

... ime
Ime MapSoft je prvi put upotrebljeno 1991. godine, kao naziv za prototip softvera razvijenog za podršku tehnologiji digitalnog geodetskog plana. Danas je to moderan GIS softver instaliran na preko 500 radnih mesta u Republici Srbiji, Republici Srpskoj, Crnoj Gori i Makedoniji, a ime MapSoft postalo je zaštitni znak razvojnog tima okupljenog na inovaciji ovog softvera i njegovoj primeni.

... kompanija
Kompanija MapSoft d.o.o nastala je marta 2002. godine. Višegodišnje iskustvo na razvoju softvera, prikupljanju prostornih podataka fotogrametrijskom metodom, razvoju i implementaciji geografskih informacionih sistema (GIS), kao i svakodnevna participacija vlasnika kompanije u tekućim projektima rezultirala je liderskom pozicijom kompanije MapSoft d.o.o na polju geomatike. Sistem kontrole kvaliteta koji smo uveli, najnovije tehnologije koje koristimo, vođe projekata sa iskustvom vođenja velikih domaćih i međunarodnih projekata, školski pristup rešavanju realnih problema pružaju mogućnost da napravimo rešenje koje na najbolji način izražava želje klijenata. 

... naš tim
Najvredniji deo MapSoft-a predstavlja mlad i stručan tim koji je u stanju da pruži profesionalnu uslugu kako u fazi projektovanja, tako i u fazi razvoja i izvođenja rešenja. Nekoliko doktora nauka i magistara, kao i visokokvalitetni stručnjaci iz oblasti geodezije i geoinformatike, informacionih tehnologija, koriste najnovije tehnike i alate iz svojih oblasti i u stanju su da na optimalan način reše korisničke zahteve.

Kompanija je opremljena savremenim hardverskim i softverskim rešenjima, neophodnim za izvođenje projekata od početka do finalnog produkta.